24ωρες κυλιόμενες απεργίες ΣΕΚΑ από 25-07-22

στο έργο κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης

 

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) προκηρύσσει κυλιόμενες 24ωρες απεργίες με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 και μέχρι τη ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για τους  συμβασιούχους αρχαιολόγους που εργάζονται στο έργο κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης και διεκδικούν την πλήρη εφαρμογή της ΣΣΕ του ΣΕΚΑ.

Καταγγέλλουμε την αδικαιολόγητη 8μηνη καθυστέρηση καταβολής των οφειλομένων, η οποία οικονομικά ζημίωσε ήδη κατά 20% τα μέλη του Συλλόγου μας, λόγω παρακράτησης φόρου. Ως εδώ με την αντεργατική συμπαιγνία ΑΚΤΩΡ και Αττικό Μετρό, και την ανεύθυνη όσο και αέναη αμοιβαία μετάθεση ευθυνών ανάμεσα στον κύριο και ανάδοχο του έργου!

Απαιτούμε να καταβληθούν άμεσα οι μισθοί και τα αναδρομικά σε όλους τους συναδέλφους στο έργο της κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης με ορθή προσμέτρηση όλων των προσόντων, κοινωνικών κριτηρίων και προϋπηρεσίας τους, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση του ΣΕΚΑ, όπως προτάθηκε από τον ίδιο τον ΟΜΕΔ, και όπως εφαρμόζεται από όλες τις εταιρείες σε όλη την επικράτεια.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις