1η Επιστημονική Συνάντηση Εκτάκτων Αρχαιολόγων

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

στην προσπάθεια ανάδειξης του επιστημονικού ρόλου των συμβασιούχων αρχαιολόγων, ο Σύλλογος δρομολογεί σειρά δράσεων που θα προβάλουν το έργο των μελών του, θα ενισχύσουν τον μεταξύ τους διάλογο και θα δώσουν μεγαλύτερο βήμα στις οπτικές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ως πρώτη δράση έχει αποφασιστεί η διοργάνωση επιστημονικής συνάντησης τον προσεχή Οκτώβριο με θέμα τις προκλήσεις και τις προοπτικές που έχει θέσει η οικονομική και υγειονομική κρίση στο κλάδο μας. Στο παρόν σας επισυνάπτουμε πρόσκληση, στην οποία αναφέρεται το γενικό περίγραμμα της συνάντησης.

Επιθυμία μας είναι να δοθεί προτεραιότητα στις οπτικές των συμβασιούχων αρχαιολόγων και, για το λόγο αυτό, η πρόσκληση απευθύνεται καταρχάς στα μέλη και στα δυνητικά μέλη μας. Προτρέπουμε τους συναδέλφους, τα ερευνητικά ενδιαφέροντα των οποίων άπτονται των προτεινόμενων ή συναφών θεματικών ενοτήτων, να δηλώσουν συμμετοχή και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Η υποβολή τίτλων και περιλήψεων θα γίνει μέσω Googleforms ακολουθώντας τον σύνδεσμο που υπάρχει στην πρόσκληση. Οι περιλήψεις δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τις 400 λέξεις και καλό είναι να περιγράφουν εν συντομία το κεντρικό ερώτημα, τη μεθοδολογία και τα βασικά σημεία/συμπεράσματα της ανακοίνωσης. Η χρονική διάρκεια των ανακοινώσεων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 15 λεπτά.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε απευθυνθείτε αποκλειστικά στο sekameetings@gmail.com

Πρόθεσή μας είναι να διεξαχθεί η συνάντηση και δια ζώσης στην Αθήνα. Αυτό θα εξαρτηθεί, βέβαια, από τις συνθήκες που θα έχει διαμορφώσει έως τότε η πανδημία. Σε κάθε περίπτωση, τόσο η συμμετοχή όσο και η παρακολούθηση της συνάντησης θα είναι δυνατή μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται τόσο στον ιστότοπο του Συλλόγου, όσο και στη σελίδα της συνάντησης στο facebook (βλ. πρόσκληση). 

Τέλος, με αφορμή τη συγκεκριμένη πρόσκληση, θα θέλαμε να προτρέψουμε τα μέλη μας να ενεργοποιηθούν, να μοιραστούν μαζί μας τις ιδέες τους και να προτείνουν ανάλογες δράσεις, τις οποίες θα μπορούσε να στηρίξει ο Σύλλογος μελλοντικά.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

εκ μέρους του ΣΕΚΑ

Πρόσκληση για συμμετοχή

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις