Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη οι Αρχαιολογικοί Διάλογοι με τίτλο «Διάλογοι στην ομίχλη. Δύσκολα πράγματα στο παρελθόν και το παρόν».

Σας επισυνάπτουμε τη Β΄ Εγκύκλιο η οποία περιλαμβάνει το σύνολο των προτεινόμενων συνεδριών, στρογγυλών τραπεζών και παράλληλων δράσεων (εκθέσεις και περιηγήσεις) καθώς επίσης και τις αντίστοιχες κλειστές συμμετοχές.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 2024

Ο Σ.ΕΚ.Α. συμμετέχει στο συνέδριο με μια ανοιχτή συνεδρία και μια στρογγυλή τράπεζα. Η ανοιχτή συνεδρία έχει τίτλο “Ο Έλληνας αρχαιολόγος ως εργαζόμενος: Οι υφιστάμενες ιεραρχικές δομές της αρχαιολογικής κοινότητας και η σχέση τους με την παραγωγή της γνώσης”. Την περίληψη της συνεδρίας θα τη βρείτε στη Β΄ Εγκύκλιο την οποία επισυνάπτουμε στο mail. Η συνεδρία θα είναι ανοιχτή σε συμμετοχές με προφορικές ανακοινώσεις. Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν είτε με ανακοίνωση είτε παρακολουθώντας τη συνεδρία. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των ανακοινώσεων θα υπάρξει αρκετός χρόνος για συζήτηση με το κοινό. Όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με ανακοίνωση στη συνεδρία οφείλουν να υποβάλουν:    

(1) τίτλο ανακοίνωσης

(2) περίληψη (έως 250 λέξεις)

(3) αριθμό και τίτλο ΑΝΟΙΧΤΗΣ συνεδρίας ή στρογγυλής τράπεζας ή δράσης που θα βρείτε εντός του συνημμένου εγγράφου και στην οποία θα εμπίπτει η εν λόγω πρότασή σας.

Η αποστολή των παραπάνω θα γίνεται στο archaiologikoidialogoi2024@gmail.com και η προθεσμία είναι μέχρι τις 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Επίσης, ο Σ.ΕΚ.Α. στο συνέδριο θα οργανώσει μια στρογγυλή τράπεζα στην οποία οι συμμετέχοντες θα προσκληθούν από τους διοργανωτές. Στη στρογγυλή τράπεζα δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές αλλά θα υπάρξει αρκετός χρόνος για συζήτηση με το κοινό.   

ΑΔ24 Facebook: www.facebook.com/ archaiologikoidialogoi2024

WordPress: https:// archaiologikoidialogoi2024. wordpress.com

 

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις