Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΣΕΚΑ στην Αθήνα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Εκλογές ΣΕΚΑ, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

 

 

Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 17:00

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, στο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136 (στάση ηλεκτρικού «Θησείο»).

Εκτός από την εκλογοαπολογιστική διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ΔΣ για την τελευταία 2ετία καθώς και την εκλογή της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, θα υπάρξει συζήτηση για την τρέχουσα συγκυρία και τις σοβαρές εξαγγελίες της διοίκησης του υπουργείου, καθώς και μεσοπρόθεσμος προγραμματισμός δράσεων.

Παρακαλούμε τα μέλη μας εκτός Αττικής που επιθυμούν να παραστούν στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου έως και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου προκειμένου να διαμορφώσουμε συνολική εικόνα των μετακινήσεων, ώστε να συμβάλουμε ως Σύλλογος, όσο το δυνατόν, στα έξοδα αυτά.

 

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΚΑ

Οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 στη Αθήνα και στα παραρτήματα του Συλλόγου. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις με τις ακριβείς ώρες και όλα τα σημεία της επικράτειας στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες.

Για τη συμμετοχή σας στις εκλογές θα πρέπει να είστε οικονομικά τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος και να έχετε μαζί σας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το βιβλιάριο ασθενείας του Ι.Κ.Α. (όσοι διαθέτουν).

 

Καθώς ο Σ.ΕΚ.Α. είμαστε εσείς, τα μέλη του, η παρουσία μας στις συλλογικές μας διαδικασίες είναι απαραίτητη.

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Αποφάσεις ΔΣ