Όλοι στην κινητοποίηση της ΔΕΘ!

 

 

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων καλεί τα μέλη του να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση και πορεία που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

 

Συνεχίζοντας το κοινωνικά εξοντωτικό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, ησυγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παίζει τώρα το χαρτί της “εξόδου από τα μνημόνια” και του “τέλους των μέτρων” ενώ έχει δεσμευτεί για πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το έτος 2060(!), η μη επίτευξη των οποίων αυτομάτως θα ενεργοποιεί “κόφτες”, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, νέες περικοπές και λεηλασία, καινούρια αντεργατικά νομοθετήματα.

Στην απόπειρα εξωραϊσμού της μαυρισμένης από τις φωτιές του Ιουλίου εικόνας της, η κυβέρνηση προχώρησε πρόσφατα και σε ανασχηματισμό, ο οποίος άγγιξε και το ΥΠΠΟΑ. Προφανώς, όμως, και εδώ, δεν άλλαξε το παραμικρό, και σίγουρα όχι προς το καλύτερο. Ενδεικτικά οφείλουμε να αναφέρουμε για την απερχόμενη υπουργό ότι δεν βρήκε λίγο χρόνο σε όλη την περίοδο της θητείας της να δεχτεί αντιπροσωπεία του ΣΕΚΑ (και παρά τα γραπτά και προφορικά αιτήματά μας) και να ακούσει έστω για μία φορά τα προβλήματα του κλάδου.

 

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων, με πάγιο και καίριοαίτημά του την σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, και ενώ κορυφώνει την πίεσή του προς τον ΣΑΤΕ με σκοπό την υπογραφή νέας ΣΣΕ, καλεί όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική απάντηση στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και των κηδεμόνων της. Η συσπείρωσή μας στον Σύλλογο είναι ο ουσιαστικότερος τρόπος για να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας, κόντρα σε παλιά και νέα μέτρα.

Ο ΣΕΚΑ θα αξιοποιήσει εγκύκλιο του ΕΚΑ (Εργατικού Κέντρου Αθήνας) το οποίο διευκολύνει τη μετάβαση των διαδηλωτών στη ΔΕΘ καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησής τους με τρένο.

Καλούμε τα μέλη μας από την Αθήνα που επιθυμούν να ανέβουν στηΘεσσαλονίκη με αναχώρηση το Σάββατο8/9 στις 07:18 (αμαξοστοιχία IC 50) και επιστροφή από Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601), να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. 

 

Συγκεντρώσεις συμμετοχής στο ηλ. ταχυδρομείο του Συλλόγου sekarchaeologists@gmail.comκαι στο τηλέφωνο 6977509501 μέχρι την Τετάρτη, 5/9, με καταληκτική ώρα τις 14:00.

 

 

Σημείο προσυγκέντρωσης του ΣΕΚΑ για την πορεία στη ΔΕΘ θα είναι η Καμάρα, στις 18:00.

Κατηγορίες: Αποφάσεις ΔΣ

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Αποφάσεις ΔΣ