Όλοι στην κινητοποίηση της ΔΕΘ!

 

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων καλεί τα μέλη του να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση και πορεία που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου, 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Βλέποντας, τους τελευταίους μήνες, την επικοινωνιακή και νομοθετική επίθεση στα συνδικαλιστικά μας κεκτημένα να ενισχύεται (η προκήρυξη απεργίας ήδη έχει γίνει, με νομοθέτημα, πολύ πιο απρόσιτη για πολλά σωματεία και συλλόγους μη πανελλαδικής εμβέλειας/ καταργήθηκε η υποχρέωση του εργοδότη να αιτιολογεί την απόλυση εργαζομένου του/ προετοιμάζεται κανονικό φακέλωμα των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των στελεχών τους ενώ ταυτόχρονα δρομολογείται η ηλεκτρονική ψήφος για την κήρυξη της απεργίας) οι εργαζόμενοι πρέπει να σταθούν απέναντι στις εξελίξεις αυτές, καταθέτοντας τη δική τους αγωνιστική απάντηση.

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων, με πάγιο και καίριο αίτημά του την σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, και ενώ κορυφώνει την πίεσή του προς τον ΣΑΤΕ με σκοπό την υπογραφή νέας ΣΣΕ, καλεί όλους τους συναδέλφους να αντιταχθούν στους αντιλαϊκούς και αντισυνδικαλιστικούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Η συσπείρωσή μας στον Σύλλογο είναι ο ουσιαστικότερος τρόπος για να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας, κόντρα σε παλιά και νέα μέτρα.

Ο ΣΕΚΑ θα αξιοποιήσει εγκύκλιο τουΕργατικού Κέντρου Αθήνας το οποίο διευκολύνει τη μετάβαση των διαδηλωτών από την Αθήνα στη ΔΕΘ, καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησής τους με λεωφορείο.

Συγκεντρώσεις συμμετοχής στο ηλ. ταχυδρομείο του Συλλόγου sekarchaeologists@gmail.comκαι στο τηλέφωνο 6977509501 μέχρι την Παρασκευή, 6/9, με καταληκτική ώρα τις 18:00.

 

Σημείο προσυγκέντρωσης του ΣΕΚΑ για την πορεία στη ΔΕΘ θα είναι η Καμάρα, στις 18:30.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις