ψηφιακές συναντήσεις μελών ΣΕΚΑ 3 και 4 Απριλίου – Παραρτήματα Κρήτης και Πελοποννήσου και Δ. Ελλάδας

 

Σάββατο, 03 Απριλίου, 18:00: παράρτημα Πελοποννήσου και Δ. Ελλάδας

Κυριακή, 04 Απριλίου, 18:00: παράρτημα Κρήτης

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στο προσεχές Σάββατο και Κυριακή, 3 και 4 Απριλίου, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει τις δύο πρώτες ψηφιακές συναντήσεις των μελών του, επιχειρώντας αφενός να καλύψει τις ανάγκες διεξαγωγής τοπικών συνελεύσεων και ενημέρωσης των συναδέλφων πάνω σε γενικά αλλά και ειδικότερα προβλήματα κάθε παραρτήματος, αναγνωρίζοντας αφετέρου τις δυσκολίες στην παρούσα συνθήκη υλοποίησης μαζικών συλλογικών διαδικασιών εκ του σύνεγγυς.

Ασφαλώς, πρόθεση του Σ.ΕΚ.Α. είναι να θέσει τις προϋποθέσεις και να ανοίξει τη συζήτηση πάνω στην προοπτική διεξαγωγής ζωντανών μαζικών διαδικασιών στο προβλεπτό μέλλον.

Τα κοινά θέματα τα οποία θα συζητηθούν στις συναντήσεις είναι τα ακόλουθα:

·      Η κατάσταση του Συλλόγου και των Εκτάκτων Αρχαιολόγων όπως διαμορφώνεται έναν χρόνο μετά την τελευταία ΓΣ του Σ.ΕΚ.Α. (08/03/20). Οι δράσεις του Συλλόγου μας σε καθεστώς περιορισμών και απαγορεύσεων.

·      Η εξέλιξη της υπόθεσης υπογραφής νέας ΣΣΕ. Τα βήματα που έχουν γίνει στη διαδικασία της Μεσολάβησης.

·      1η Επιστημονική Συνάντηση Εκτάκτων Αρχαιολόγων

Η συζήτηση του Παραρτήματος Κρήτης θα εξετάσει ειδικότερα τα θέματα που αφορούν στο έργο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι, και στην υπόθεση των ανεμογεννητριών στον Ισθμό Ιεράπετρας.

 

Ημερομηνίες και ώρες ψηφιακών συναντήσεων

03/04, 18:00: Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

04/04, 18:00: Παράρτημα Κρήτης

Τα μέλη μας μπορούν να παρακολουθήσουν τις ως άνω ψηφιακές συναντήσεις έπειτα από σύνδεσή τους στον σύνδεσμο που έχει αποσταλεί στο mail τους:

Συνάδελφοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις και δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στον Σύλλογο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις Διοικούσες Επιτροπές των Παραρτημάτων, για να εξασφαλιστεί η δυνατότητά τους αυτή.

Κατηγορίες: Ο Σύλλογος

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ο Σύλλογος