ψηφιακές συναντήσεις μελών ΣΕΚΑ 10 και 11 Απριλίου

 

Σάββατο, 10 Απριλίου, 11:00: Παράρτημα Β. Ελλάδας

Κυριακή, 11 Απριλίου, 11:00: Αθήνα

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στο προσεχές Σάββατο και Κυριακή, 10 και 11 Απριλίου, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη ψηφιακές συναντήσεις των μελών του, επιχειρώντας αφενός να καλύψει τις ανάγκες διεξαγωγής τοπικών συνελεύσεων και ενημέρωσης των συναδέλφων πάνω σε γενικά αλλά και ειδικότερα προβλήματα κάθε παραρτήματος, αναγνωρίζοντας αφετέρου τις δυσκολίες στην παρούσα συνθήκη υλοποίησης μαζικών συλλογικών διαδικασιών εκ του σύνεγγυς.

Ασφαλώς, πρόθεση του Σ.ΕΚ.Α. είναι να θέσει τις προϋποθέσεις και να ανοίξει τη συζήτηση πάνω στην προοπτική διεξαγωγής ζωντανών μαζικών διαδικασιών στο προβλεπτό μέλλον.

Τα κοινά θέματα τα οποία θα συζητηθούν στις συναντήσεις είναι τα ακόλουθα:

·      Η κατάσταση του Συλλόγου και των Εκτάκτων Αρχαιολόγων όπως διαμορφώνεται έναν χρόνο μετά την τελευταία ΓΣ του Σ.ΕΚ.Α. (08/03/20). Οι δράσεις του Συλλόγου μας σε καθεστώς περιορισμών και απαγορεύσεων.

·      Η εξέλιξη της υπόθεσης υπογραφής νέας ΣΣΕ. Τα βήματα που έχουν γίνει στη διαδικασία της Μεσολάβησης.

·      1η Επιστημονική Συνάντηση Εκτάκτων Αρχαιολόγων

Ημερομηνίες και ώρες ψηφιακών συναντήσεων

10/04, 11:00: Παράρτημα Β. Ελλάδας

11/04, 11:00: Αθήνα

Τα μέλη μας μπορούν να παρακολουθήσουν τις ως άνω ψηφιακές συναντήσεις έπειτα από σύνδεσή τους στον σύνδεσμο ο οποίος τους έχει σταλεί στο προσωπικό τους mail.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν τις δρομολογούμενες συλλογικές διαδικασίες, με τη συμμετοχή τους και την κατάθεση των απόψεών τους.

Συνάδελφοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις και δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στον Σύλλογο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις οικείες Διοικούσες Επιτροπές των Παραρτημάτων ή να στείλουν μήνυμα στο mailτου ΣΕΚΑ, sekarchaeologists@gmail.com, για να εξασφαλιστεί η δυνατότητά τους αυτή.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις