Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στην Αθήνα

την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:00, στην Αθήνα, στο Κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136 (στάση ηλεκτρικού «Θησείο»).

 

Ημερήσια διάταξη

  • Χαιρετισμός Προέδρου Πανελληνίου Σωματείου Έκτακτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού (ενημέρωση σχετικά με τον νέο τρόπο πληρωμής στα έργα αυτεπιστασίας μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών).
  • Χαιρετισμός Προέδρου Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ενημέρωση για την κοινή Πρωτοβουλία ενάντια στον περιορισμό της ελεύθερης πρόσβασης σε χώρους πολιτισμού, και τον αποκλεισμό των συνταξιούχων).
  • Εισαγωγικά θα αναγνωστεί σύντομο κείμενο χαιρετισμού εκ μέρους της ομάδας ξεναγών από σεμινάρια (στην περίοδο κατά την οποία δεν λειτουργούσε η σχολή Ξεναγών) που πέτυχε την ισότιμη ένταξή της στον Σύλλογο Ξεναγών Αθήνας.
  1. Σχετικά με τις ενέργειες του Συλλόγου για την επανυπογραφή ΣΣΕ (εισήγηση Κουφοβασίλης Δ.).
  2. Οικονομικά θέματα, με έμφαση στα προβλήματα καθυστερήσεων: α) αναγνώρισης μεταπτυχιακών τίτλων σε έργα αυτεπιστασίας, β) μισθοδοσίας σε έργα αυτεπιστασίας στα οποία εμπλέκονται και άλλα υπουργεία, γ) καταβολής δεδουλευμένων για περιόδους στις οποίες πραγματοποιήθηκε από τους εργαζόμενους επίσχεση εργασίας (εισήγηση Ζυγούρη Β.).
  3. Εργασιακά θέματα, με έμφαση στα έργα: Ελληνικό, Μετρό Θεσσαλονίκης, Καστέλλι. Επίσης θα γίνει αναφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης των 19 συναδέλφων που βρίσκονται σε νομική διαμάχη με την Κοινοπραξία του Μετρό Θεσσαλονίκης (εισήγηση Αντωνίου Δ.).
  4. Σχετικά με την κοινή πρωτοβουλία ΣΕΚΑ-ΠΣΕΠ ΥΠΠΟ ενάντια στο «Κεντρικό Μητρώο Πραγματικά Δικαιούχων». Η ουσία του ΚΜΠΔ και η διορία συμμόρφωσης που έχουν όλα τα σωματεία ως τις 19/01/2020 (εισήγηση Παπαγγελοπούλου Λ.).
  5. Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο (εισήγηση ΔΑΣ ΣΕΚΑ).

 

Όσα μέλη μας επιθυμούν να προτείνουν κάποιο θέμα για να ενταχθεί στη ημερήσια διάταξη, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου (sekarchaeologists@gmail.com) έως και την Πέμπτη 12/12/2019.

Επίσης, παρακαλούμε τα μέλη μας εκτός Αττικής που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΣΕΚΑ έως και την Πέμπτη 12/12/2019 προκειμένου να διαμορφώσουμε συνολική εικόνα των μετακινήσεων, ώστε να συμβάλουμε ως Σύλλογος, όσο το δυνατόν, στα έξοδα αυτά.

 

Καθώς ο Σ.ΕΚ.Α. είστε εσείς, τα μέλη του, η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις