Σχετικά με τη νομική προσφυγή των μελών του ΣΕΚΑ

για τη διεκδίκηση επιδομάτων και οικονομικών αξιώσεων από το Δημόσιο 

 

Σχετικά με τη νομική προσφυγή των μελών του Συλλόγου μας για τη διεκδίκηση των επιδομάτων και οικονομικών αξιώσεων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω του νομικού συμβούλου του ΣΕΚΑ κ. Δημήτρη Μόσχοβου. Το κόστος της νομικής διεκδίκησης ανέρχεται στα 50 ευρώ το άτομο πλέον ΦΠΑ, ποσό το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα (με την κατάθεση της αγωγής στο Πρωτοδικείο στις αρχές του νέου έτους). Στο ανωτέρω ποσό συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα και η αμοιβή δικηγόρου μέχρι την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης. Επιπλέον, σε περίπτωση και μόνον τελεσίδικης επιτυχούς έκβασης της αγωγής μας και είσπραξης των ποσών που θα επιδικάσει το Δικαστήριο, θα οφείλεται αμοιβή 10 τοις εκατό (10%) πλέον ΦΠΑεπί του καθαρού ποσού που θα έχει εισπραχθεί ανά άτομο.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το ποσό αυτό έχει υπολογιστεί σε συνάρτηση με τον αριθμό συμμετεχόντων, ο οποίος ξεπερνά τους 50). 

 

Παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νομικό στάδιο της διεκδίκησηςνα εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου μας (sekarchaeologists@gmail.comμέχρι και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να περάσουμε στο επόμενο βήμα(υπολογισμός διεκδικούμενων ποσών, συγκέντρωση απαραίτητων εγγράφων κ.λ.π.).

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία συγκέντρωσης των αριθμών πρωτοκόλλου των αιτήσεων περί μη παραγραφής των δώρων στο Δημόσιο έχει ολοκληρωθείΤην Δευτέρα, 31/12/2018, θα κατατεθούν από τον ΣΕΚΑ στο υπουργείο Πολιτισμού και στο υπουργείο Οικονομικών, οι συγκεντρωμένοι αριθμοί πρωτοκόλλων των αιτήσεων για τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα καιαδείας (για τα έτη 2013-2018), που καταργήθηκαν αντισυνταγματικώς με τις διατάξεις των ν.4093/2012 και ν.4354/2015.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις