Συμμετοχή του ΣΕΚΑ στην κινητοποίηση της ΔΕΘ, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων καλεί όλα τα μέλη του να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση και πορεία που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου, ημέρας εγκαινίων της ΔΕΘ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το κοινωνικά εξοντωτικό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, σχεδιάζει να δώσει νέα πλήγματα στους εργαζομένους με την υλοποίηση των περιβόητων 95 «προαπαιτουμένων» μέχρι το τέλος του 2017.

Κυβέρνηση και δανειστές θα επιχειρήσουν να νομοθετήσουν ώστε να γίνει δύσκολη η προκήρυξη απεργίας στα πρωτοβάθμια σωματεία. Ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην κατάργηση των όποιων υφισταμένων περιορισμών στις μαζικές απολύσεις εργαζομένων, ενώ δρομολογούν, σε ό,τι αφορά στις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την κατάργηση της μονομερούς προσφυγής στη Διαιτησία καθώς καιτην κατάργηση της δυνατότητας έκδοσης Διαιτητικών Αποφάσεων μέσω ΟΜΕΔ.

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων, με πάγιο και κύριο αίτημά του τη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, καλεί σε αγωνιστική απάντηση στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και των κηδεμόνων της. Η συσπείρωσή μας στον Σύλλογο είναι ο ουσιαστικότερος τρόπος για να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας, ενάντια στα αντεργατικά και αντικοινωνικά νομοθετήματα.

Ο ΣΕΚΑ, στο πλαίσιο σχετικής εγκυκλίου του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), καλεί όσα μέλη επιθυμούν μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν από αυτή με τρένο, με καλυμμένα τα έξοδα της μετακίνησής τους, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Αναχώρηση το Σάββατο 9/9 από Αθήνα στις 07:18 (αμαξοστοιχία IC 50) και επιστροφή από Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα με αναχώρηση στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601).

Εφόσον το επιτρέψει η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, θα καλυφθούν και όλα τα μέλη μας που επιθυμούν να επιβιβαστούν/αποβιβαστούν στους ενδιάμεσους σταθμούς (ΣΚΑ, Οινόη, Θήβα, Λειβαδιά, Λειανοκλάδι, Δομοκός, Παλαιοφάρσαλος, Λάρισα, Κατερίνη, Πλατύ).

Συγκεντρώσεις συμμετοχής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου sekarcheologists@gmail.comκαι στο τηλέφωνο 6977509501 μέχρι την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, με καταληκτική ώρα τις 14:00.

Σημείο προσυγκέντρωσης του ΣΕΚΑ για την πορεία στη ΔΕΘ θα είναι η Καμάρα, στις 18:00.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις