Όλοι στη Γενική Απεργία της 3ης Δεκεμβρίου!

 

 

 

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων καλεί τα μέλη του στη Γενική Απεργία που έχουν κηρύξει για τις 3 Δεκεμβρίου οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, σε απάντηση στην καταστροφική, φοροληστρική πολιτική της συγκυβέρνησης.

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων τους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, βάζουν ενοικιαστήριο στη χώρα, παραχωρούν εθνική κυριαρχία, γη και ύδωρ, στους δανειστές-κηδεμόνες της, κλέβουν από τους εργαζόμενους κατακτήσεις ολόκληρου αιώνα, εξαθλιώνουν τον λαό.

Η κατάθεση του προϋπολογισμού για το έτος 2016, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφές των σχεδιασμών αφαίμαξης των ευρύτερων κομματιών της ελληνικής κοινωνίας, συνοδεύεται από τις «μεταρρυθμίσεις» – οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού, και από νέο γύρο «ιδιωτικοποιήσεων», δηλαδή ξεπουλήματος.

Κόντρα στις ηττοπαθείς και λεγόμενες «ρεαλιστικές» λύσεις, κόντρα στις επιζήμιες διαιρετικές πολιτικές των ξεχωριστών πλατειών και κινητοποιήσεων, κόντρα στις λογικές της αδράνειας και της αναμονής, ο ΣΕΚΑ ζητά από τα μέλη του να δώσουν αγωνιστικό «παρών» στην απεργιακή κινητοποίηση της 3ης Δεκεμβρίου.

 

 

 

Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε!

 

 

 

 

Αθήνα, προσυγκέντρωση: Οδός Χρήστου Λαδά, 11:00

Θεσσαλονίκη, προσυγκέντρωση: Είσοδος Αρχαίας Αγοράς, 11:00

Ηράκλειο Κρήτης, προσυγκέντρωση: Αρχαιολογικό Μουσείο, 11:00

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις