ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ!

Μέσα στο 3ήμερο της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου επισκέπτεται τη χώρα ο εκπρόσωπος του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Ομπάμα. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί ωμή πρόκληση απέναντι στο λαό μας και εγκυμονεί νέους κινδύνους γι’ αυτόν και για όλους τους λαούς της περιοχής. Πραγματοποιείται μέσα σ’ ένα κλίμα όξυνσης των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών (ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας) και των πολεμικών αντιπαραθέσεων και επεμβάσεων, απ’ την Ουκρανία μέχρι τη Μέση Ανατολή, με τη Συρία αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, με τους πολεμικούς στόλους των ιμπεριαλιστών να πλέουν στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο, με τους λαούς να δολοφονούνται καθημερινά, με τον ξεριζωμό και το δράμα των προσφύγων να συνεχίζεται. Πράγματι, σε παγκόσμια κλίμακα, είναι “οι πόλεμοι και οι βόμβες των ιμπεριαλιστών” που “γεννούν τα καραβάνια των μεταναστών και των προσφύγων”.
 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ωραιοποιεί τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τον εκπρόσωπό του, παρουσιάζοντας τον -χωρίς κανένα ίχνος ντροπής- ως «φίλο της χώρας μας», «φιλειρηνιστή» κοκ., αναζητώντας μια σανίδα σωτηρίας μπροστά στα ζόρια που αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της δήθεν διαπραγμάτευσης με τους «εταίρους» της ΕΕ. Και είναι πρόθυμη να αποδεχθεί κάθε νέα απαίτηση του, στο πλαίσιο των επιθετικών επιδιώξεων του, μετατρέποντας τη χώρα σε ορμητήριο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών.

Ο λαός μας πρέπει να βρεθεί μαζικά στους δρόμους διαδηλώνοντας και καταγγέλλοντας τον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό που θέλει να σηκώσει κεφάλι, τον πόλεμο και την αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ-ΔΝΤ-Κυβέρνησης που βιώνει καθημερινά. Διαδηλώνοντας και καταγγέλλοντας την επίσκεψη – πρόκληση!

Καλούμε σε μαζικές αντιϊμπεριαλιστικές διαδηλώσεις την Τρίτη 15 Νοεμβρίου
 
Αθήνα
5.30 μμ., στο Πολυτεχνείο, και πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία
 
Θεσσαλονίκη
6.00 μμ., στην Καμάρα
 
Κρήτη
Ηράκλειο: 6.00 μμ., Πλατεία Ελευθερίας
 
Χανιά: 6.00 μμ., Πλατεία Αγοράς
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις