Ενημέρωση μελών

 

Μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΚΑ στις 16/12/2018, και την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΚΑ την ίδια ημέρα, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

 

Σχετικά με την αλλαγή της σύνθεσης του ΔΣ και Προεδρείου ΣΕΚΑ: Έπειτα από την υποβολή (στις 10/11/2018) παραίτησης της Μιμίκας Κρίγκα από τη θέση της γραμματέως και το ΔΣ του ΣΕΚΑ, νέο τακτικό μέλος του ΔΣ ορίζεται ο πρώτος αναπληρωματικός στις τελευταίες εκλογές του ΣΕΚΑ, Αυγέρος Χρήστος.

Το νέο Προεδρείο (το οποίο, σύμφωνα με το καταστατικό, αναδείχτηκε με μυστική ψηφοφορία για όλες τις θέσεις του, πλην εκείνης του Προέδρου) διαμορφώνεται ως εξής: Αντιπρόεδρος Παπούδας Δημήτρης, Γραμματέας Αντωνίου Δήμητρα, Ταμίας Ζυγούρη Βασιλική.

 

Σχετικά με τις διεκδικήσεις επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα, και αδείας: Εν όψει της κατάθεσης στο ΥΠΠΟΑ και ΥΠΟΙΚ, σε συλλογικό επίπεδο, των συγκεντρωμένων αριθμών πρωτοκόλλου από τις σχετικές αιτήσεις των συναδέλφων μας στις υπηρεσίες τους ή στα κεντρικά του ΥΠΠΟΑ, δίνεται η δυνατότητα σε όσους συναδέλφους δεν έχουν προλάβει έως σήμερα, να αποστείλουν τους αρ. πρωτοκόλλου των αιτήσεών τους έως αύριο, Πέμπτη, 20/12/2018, και ώρα 18:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (sekarchaeologists@gmail.com).

 

Σχετικά με την επικαιροποίηση του μητρώου μελών του Συλλόγου μας: Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του μητρώου μελών του ΣΕΚΑ, όσα μέλη έχουν αιτηθεί έως το τέλος του 2018 τη διαγραφή τους λόγω αλλαγής υπηρεσιακής κατάστασης ή άλλης αιτίας (αλλαγή επαγγέλματος ή χώρας διαμονής, κλπ.), θα διαγραφούν αυτόματα χωρίς την καταβολή τυχόν οικονομικών οφειλών.

Παράλληλα, και σε ό,τι αφορά τους συναδέλφους που οφείλουν συνδρομές 3 ετών και άνω, θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2019 η δυνατότητά τους να παραγράψουν τις οφειλές τους και να επανεγγραφούν με το συνολικό ποσό των 30 ευρώ (6 ευρώ επανεγγραφή, και 24 ευρώ συνδρομή έτους), επαν-ενεργοποιώντας ουσιαστικά την καταστατική ιδιότητα του μέλους στον Σύλλογό μας. Η παράταση που δίνεται στη δυνατότητα αυτή θα είναι και η τελευταία, και στη συνέχεια θα εφαρμοστούν οι πρόνοιες του καταστατικού για τα μη ενεργά μέλη.

 

Σχετικά με τη διαδικασία της Μεσολάβησης για την επανυπογραφή ΣΣΕ: Η Γενική Συνέλευση επικύρωσε τη χαραγμένη πορεία για τη διεκδίκηση της επανυπογραφής Συλλογικής Σύμβασης. Στο πλαίσιο των συλλογικών ενεργειών για να διαμορφωθεί η ακριβέστερη δυνατή εικόνα για την εργασιακή κατάσταση των συμβασιούχων αρχαιολόγων, αποστέλλεται σε όλα τα μέλη μας σύντομο ερωτηματολόγιο (συνημμένο) η συμπλήρωση του οποίου είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την κοινή μας προσπάθεια υπογραφής ΣΣΕ. Παρακαλούμε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και την αποστολή του στην ηλεκτρονική διεύθυνσητου Συλλόγου (sekarchaeologists@gmail.com), μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

 

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις