Εκλογοαπολογιστική και 1η Επιστημονική Συνάντηση ΣΕΚΑ

 

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) καλεί τα μέλη του σε  Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 στην Αθήνα, στο Κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136 (στάση ηλεκτρικού «Θησείο»). Στην περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία (απαιτείται παρουσία του 1/3 των μελών), η διαδικασία θα μεταφερθεί για το απόγευμα της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο τόπο (απαιτείται παρουσία του 1/4 των μελών). Αν και η δεύτερη απόπειρα αποβεί άκαρπη, η Εκλογοαπολογιστική θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου, στις 18:00, στον ίδιο τόπο(απαιτείται παρουσία του 1/5 των μελών).

Στην έναρξη της Εκλογοαπολογιστικής διαδικασίας, θα παρουσιαστεί η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας η οποία υπεγράφη στις 24/09/21.

Ενημερώνουμε ότι οι εκλογές του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021.

 

1η Επιστημονική Συνάντηση ΣΕΚΑ

Την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου, από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί η 1η Επιστημονική Συνάντηση του ΣΕΚΑ, με θέμα «Η Αρχαιολογία στην Ελλάδα της κρίσης – προκλήσεις και προοπτικές»(επισυνάπτεται poster με το πρόγραμμα της Συνάντησης).

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα ισογείου της INNOVATHENS στην Τεχνόπολη Αθηνών, ωστόσο η συμμετοχή και η παρακολούθηση της Συνάντησης θα είναι δυνατή και ψηφιακά, από τον σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/89191421030?pwd=KzZPeHBRWUU2cU1DUUR0K1kybWhPUT09

Παρακαλούμε τα μέλη μας εκτός Αττικής που επιθυμούν να προσέλθουν στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και στην 1η Επιστημονική Συνάντηση του Συλλόγου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΣΕΚΑ (sekarchaeologists@gmail.com) έως και τη Δευτέρα 27/09/21 προκειμένου να διαμορφώσουμε συνολική εικόνα των μετακινήσεων, και να συμβάλουμε ως Σύλλογος, όσο το δυνατόν, στα έξοδα αυτά.

 

Καθώς ο Σ.ΕΚ.Α. είστε εσείς, τα μέλη του, η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

 

Πρόγραμμα συνάντησης

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις