Συνάδελφοι/ισσες

Σας υπενθυμίζουμε πως το τριήμερο 14-15-16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη οι Αρχαιολογικοί Διάλογοι 2024, με τίτλο Διάλογοι στην ομίχλη. Δύσκολα πράγματα στο παρελθόν και το παρόν Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν 17 συνεδρίες με 150 ανακοινώσεις, 8 στρογγυλές τράπεζες και 17 εκδηλώσεις, δράσεις, εκθέσεις και περιηγήσεις. Οι συνεδρίες και οι δράσεις θα διεξαχθούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, στον Πολυχώρο Ισλαχανέ και στην Παιδαγωγική Σχολή ΑΠΘ.

Ο  Σ.ΕΚ.Α. συμμετέχει με τη συνεδρία και στρογγυλή τράπεζα “Οι αρχαιολόγοι στην Ελλάδα ως εργαζόμενοι: Οι υφιστάμενες ιεραρχικές δομές της αρχαιολογικής κοινότητας και η σχέση τους με την παραγωγή γνώσης” το Σάββατο 15/06 στην Παιδαγωγική Σχολή ΑΠΘ (Αίθουσα Μεγάλη ισογείου) και ώρα 16.00-20.00 μ.μ. (αναλυτικά στις σελίδες 86-90 στο τεύχος περιλήψεων).

Οι Αρχαιολογικοί Διάλογοι δεν προσφέρουν τη δυνατότητα ψηφιακής παρακολούθησης ή συμμετοχής. Δυνατή είναι μόνο η διά ζώσης παρακολούθηση των ανακοινώσεων. Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων, προκειμένου να ενισχύσει τη δυνατότητα συμμετοχής των μελών του στους Διαλόγους, θα καλύψει το ποσό των 50 ευρώ για έξοδα μετακίνησης/διαμονής για κάθε συνάδελφο εκτός Θεσσαλονίκης που θα παρακολουθήσει το συνέδριο. Στο βαθμό που οι μετακινήσεις συναδέλφων δεν θα είναι πολλές σε αριθμό, ο ΣΕΚΑ θα καλύψει ακόμη μεγαλύτερο ποσό εξόδων για τους συναδέλφους εκείνους που θα στηρίξουν με την παρουσία τους τις εργασίες του συνεδρίου.

Επισυνάπτονται το πρόγραμμα των Αρχαιολογικών Διαλόγων και το τεύχος των περιλήψεων.

 

Περισσότερες πληροφορίες 

Blog

Facebook
Instagram
Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στους χώρους των Αρχαιολογικών Διαλόγων στη Θεσσαλονίκη.

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις