Απρίλιος 2021: ψηφιακές συναντήσεις μελών ΣΕΚΑ

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στο αμέσως προσεχές διάστημα ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει 4 ψηφιακές συναντήσεις των μελών του, επιχειρώντας αφενός να καλύψει τις ανάγκες διεξαγωγής τοπικών συνελεύσεων και ενημέρωσης των συναδέλφων πάνω σε γενικά αλλά και ειδικότερα προβλήματα κάθε παραρτήματος, αναγνωρίζοντας αφετέρου τις δυσκολίες στην παρούσα συνθήκη υλοποίησης μαζικών συλλογικών διαδικασιών εκ του σύνεγγυς.

Ασφαλώς, πρόθεση του Σ.ΕΚ.Α. είναι να θέσει τις προϋποθέσεις και να ανοίξει τη συζήτηση πάνω στην προοπτική διεξαγωγής ζωντανών μαζικών διαδικασιών στο προβλεπτό μέλλον.

Τα κοινά θέματα τα οποία θα συζητηθούν σε κάθε συνάντηση, είναι τα ακόλουθα:

·      Η κατάσταση του Συλλόγου και των Εκτάκτων Αρχαιολόγων όπως διαμορφώνεται έναν χρόνο μετά την τελευταία ΓΣ του Σ.ΕΚ.Α. (08/03/20). Οι δράσεις του Συλλόγου μας σε καθεστώς περιορισμών και απαγορεύσεων.

·      Η εξέλιξη της υπόθεσης υπογραφής νέας ΣΣΕ. Τα βήματα που έχουν γίνει στη διαδικασία της Μεσολάβησης.

·      1η Επιστημονική Συνάντηση Εκτάκτων Αρχαιολόγων

Προφανώς, κάθε παράρτημα ξεχωριστά, μπορεί να επιλέξει τυχόν επιπλέον γενικά ή ειδικά θέματα που κρίνει ότι χρειάζεται να προστεθούν στην ημερήσια διάταξη της ψηφιακής του συνάντησης.


Ημερομηνίες και ώρες ψηφιακών συναντήσεων

03/04, 18:00: Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

04/04, 18:00: Παράρτημα Κρήτης

10/04, 11:00: Παράρτημα Βόρειας Ελλάδας

11/04, 11:00: Αθήνα

Τα μέλη μας μπορούν να παρακολουθήσουν τις ως άνω ψηφιακές συναντήσεις έπειτα από σύνδεσή τους στους οικείους συνδέσμους τους οποίους θα βρουν στο προσωπικό τους mail.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν τις δρομολογούμενες συλλογικές διαδικασίες, με τη συμμετοχή τους και την κατάθεση των απόψεών τους.

Κατηγορίες: Ο Σύλλογος

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ο Σύλλογος