Με την παρούσα ανακοίνωση ο Σ.ΕΚ.Α. δεν ευχαριστεί τον απερχόμενο πλέον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, κο Ξυδάκη, ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε τα νέα καθήκοντά του επέδειξε επιεικώς αδιάφορη στάση και συμπεριφορά στις συνεχείς κλήσεις μας -γραπτές και προφορικές- για από κοινού συνάντηση, προκειμένου να εξεταστούν τα χρόνια προβλήματα του κλάδου, τα οποία και του ετέθησαν άμεσα σε σχετικό υπόμνημα.

Με την παρούσα ανακοίνωση ο Σ.ΕΚ.Α. δεν ευχαριστεί τον απερχόμενο πλέον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, κο Ξυδάκη, διότι το έργο του όλο αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται επιεικώς ανύπαρκτο. Όλο αυτό το διάστημα κανένα από τα προβλήματα του κλάδου δεν επιλύθηκε, αντιθέτως παρέμειναν ή και διογκώθηκαν.

Με την παρούσα ανακοίνωση ο Σ.ΕΚ.Α. ευχαριστεί τα μέλη του, με την αρωγή των οποίων «δόθηκαν οι μάχες» για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου.

Ο Σ.ΕΚ.Α. πλέον είναι πεπεισμένος ότι η αλλαγή προσώπων στο πολιτικό σκηνικό της χώρας δεν σημαίνει απαραίτητα και αλλαγή πολιτικής και ότι οι προσδοκίες κατά την προεκλογική περίοδο στην πράξη εξατμίζονται.

Ο Σ.ΕΚ.Α. ήταν και είναι πεπεισμένος ότι οι λύσεις δίνονται μέσα από τους καθημερινούς αγώνες και καλεί τα μέλη του να συσπειρωθούν στον Σύλλογό τους.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Τελευταίες ανακοινώσεις

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις