Καταγγέλλουμε το συνεχιζόμενο έγκλημα του κράτους του Ισραήλ

σε βάρος του αγωνιζόμενου Παλαιστινιακού λαού

 

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) καταγγέλλει το συνεχιζόμενο μαζικό έγκλημα που διαπράττεται και τις μέρες αυτές από το κράτος του Ισραήλ σε βάρος του αγωνιζόμενου Παλαιστινιακού λαού.

Οι αρχές του Ισραήλ συνόδευσαν την υλοποίηση της εμπρηστικής απόφασης των ΗΠΑ για μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην ανατολική Ιερουσαλήμ, με τη δολοφονία 60 Παλαιστινίων διαδηλωτών στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ ο αριθμός των τραυματισμένων Παλαιστίνιων μέσα σε λίγες ώρες έφτασε τους 2.700!

ΗΠΑ και Ισραήλ, ανακινούν τους εγκληματικούς σχεδιασμούς τους στην πολύπαθη περιοχή, ωστόσο οι πολιτικές τους δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την απερίφραστη διεθνή καταδίκη. Και η ελληνική κυβέρνηση, προτιμάει να συνάπτει και να διαφημίζει τις οικονομικές και εμπορικές συμφωνίες με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, παρά να καταγγέλλει ανοιχτά το συνεχιζόμενο μαζικό έγκλημα, το όποιο γνωρίζει τις ημέρες αυτές νέα έξαρση.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό!

Να σταματήσει τώρα το συνεχιζόμενο μαζικό έγκλημα του κράτους του Ισραήλ, το οποίο υλοποιείται με τις υποδείξεις και τον σχεδιασμό των ΗΠΑ!

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις