Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag wbr invalid in Entity, line: 3 in /var/www/vhosts/seka.net.gr/httpdocs/s/plugins/content/imagegallery/imagegallery.php on line 45

Κινητοποιήσεις ΣΕΚΑ στο έργο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων προκηρύσσει για τηνΠαρασκευή 19/05/2017 στάση εργασίας στο έργο του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης,στις11:00-14:00 (πρωινή βάρδια)και 14:00-17:00(απογευματινή βάρδια) καθώς και12:30-15:30για τους αρχαιολόγους που εργάζονται στο Καλοχώρι. Αίτημά μας, η άμεση απόσυρση της εντολής απόλυσης των δύο συναδέλφων στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 έξω από το εργοτάξιο στο Σιντριβάνι.

Επιπλέον, ο ΣΕΚΑ προκηρύσσει για τηνΔευτέρα 22/05/2017 24ωρη τοπική απεργίαστο έργο του μετρό Θεσσαλονίκης,

ενώ θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις του με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες στο έργο του μετρό Θεσσαλονίκης, από Τρίτη, 23/05/2017, και εξής, μέχρι την ανάκληση της εντολής απόλυσης των δύο συναδέλφων.

Κοινωνικά μέσα δικτύωσης