Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag wbr invalid in Entity, line: 34 in /var/www/vhosts/seka.net.gr/httpdocs/s/plugins/content/imagegallery/imagegallery.php on line 45
Αγαπητοί συνάδελφοι,

εν όψει εκλογών, με χαρά διαπιστώνουμε το αυξημένο ενδιαφέρον παλαιότερων μελών να έλθουν ξανά κοντά στον Σύλλογο, ενώ καινούρια μέλη έχουν εκφράσει τη διάθεσή τους να εγγραφούν σε αυτόν.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία εγγραφής καινούριων μελών, ισχύουν τα εξής:

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να σταλούν στον Σύλλογο είναι τα ακόλουθα:
Α) Αίτηση εγγραφής στον Σύλλογο
Β) Αντίγραφο πτυχίου
Γ) Απόδειξη κατάθεσης εγγραφής και πρώτης συνδρομής

Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να στείλετε ένα συνοπτικό βιογραφικό και μία βεβαίωση προϋπηρεσίας.

Ο πιο άμεσος τρόπος εγγραφής για ένα μέλος είναι η ψηφιακή αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο mailτου ΣΕΚΑ: sekarchaeologists@gmail.com

Για να μπορέσουν τα καινούρια μέλη μας να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών του ΣΕΚΑ στις 19 Μαρτίου 2017, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους με την αποστολή των εγγράφων έως και τις 16 Μαρτίου 2017.

Εγγραφή και πρώτη συνδρομή
Προκειμένου για την εγγραφή στον Σύλλογο (6 ευρώ) μαζί με την πρώτη ετήσια συνδρομή (24 ευρώ), το συνολικό ποσό των 30 ευρώ πρέπει να κατατεθεί στον ακόλουθο λογαριασμό:

Alpha Bank 204.00.2002.000915
IBAN : GR79 0140 2040 2040 0200 2000 915 (όνομα: Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων)

Προσοχή: στην αιτιολογία να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη!

Ο Σύλλογός μας έχει πάρει την απόφαση, επειδή η ανεργία και οι καθυστερήσεις πληρωμών είναι γιγαντωμένες, να ορίσει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη μας που οφείλουν συνδρομές, ένα ελάχιστο ποσό καταβολής της τάξης των 6 ευρώ (για τους 3 πρώτους μήνες του 2017), προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Για τα καινούρια μέλη μας, εφόσον αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, το ελάχιστο ποσό που μπορούν να καταθέσουν είναι συνολικά 12 ευρώ, δηλαδή 6 ευρώ για την εγγραφή τους και 6 ευρώ για συνδρομές.

Κοινωνικά μέσα δικτύωσης